یک مادرزن یا مادرشوهر رویایی باشید
نوشته شده به وسیله ی mani rahnama در تاریخ 94/3/31:: 12:12 صبح
صرفنظر از اینکه کسی داماد شما باشد یا عروس شما؛ پذیرش یک عضوجدید در خانواده وظیفه شماست و البته وظیفه ای سخت است و به نظر میرسد که سازگاری با آن بسیار مشکل و چالش برانگیزباشد.
در تمام دنیا بستگان می توانند خوشی و آسایش زن و شوهرها را بهخطر بیندازند. دل کندن از بچه ها برای بعضی از پدر و مادرهاسخت است. در نتیجه در زندگی زناشویی فرزندشان دخالت می کنند.
مشکل زن و شوهر با بستگان از همان ابتدای ازدواج شروع می شود وگاهی اوقات با مرگ آنها خاتمه می یابد. دخالت بستگانمی تواند زن و شوهر را از یکدیگر ناراضی کند.
البته در این مواقع مشاوران به زن و شوهرها توصیه می کنند که بایدجلوی مداخله والدین و بستگان را بگیرند.
اگر می خواهند آرامش زندگی زناشویی خود را حفظ کنندباید حق تقدم را به نیازهای همسرشان بدهند نه به نیازهای والدین شان.چون وقتی زن و شوهر رضایت یکدیگر را در اولویت اول قرار میدهند تقریبا امکان دخالت اطرافیان غیر ممکن می شود.
ولی در این مقاله برای اینکه از این کدورتها و مشکلات جلوگیری وپیشگیری نماییم سعی داریم نحوه پذیرش یک عضو جدید درخانواده یعنی یک عروس یا داماد را آموزش دهیم.
صرفنظر از اینکه کسی داماد شما باشد یا عروس شما؛ پذیرش یک عضوجدید در خانواده وظیفه شماست و البته وظیفه ای سخت است و به نظر میرسد که سازگاری با آن بسیار مشکل و چالش برانگیزباشد.
صرفنظر از اینکه شما درباره این عضو جدید چه فکری می کنید بایستیتلاش کنید تا شوهر و یا همسر یکی از اعضای خانواده را بپذیرید وراهی بیابید تا بتوانید او را در امور خانواده تان درگیرکنید.
لذا به شما بزرگترها که قرار است پدر زن یا پدر شوهر؛ماد زن یا مادر شوهر شوید توصیه می کنیم که:
1 - نگرش مثبتی داشته باشید
مثبت اندیشی یک مساله واگیردار و مسری است و به آسانی به سایرافراد خانواده هم سرایت می کند. مثلا شما مادر شوهر محترم اگرنسبت به عروس جدید خانواده نگرش مثبتی داشته و رابطه ای خوب بااو برقرار کنید مسلما سایر اعضای خانواده مثل بقیه عروسها یا حتیدختران تان و .. هم با این عروس جدید الورود بهتر رابطه برقرار میکنند.
2 - احساسات شان را در نظر بگیرید
به هر حال او یک غریبه و ورودی جدید است، بنابراین یقین حاصل کنید کهآداب و رسوم و شوخی های شخصی و .. را برای او توضیح دهید تا شوخی هایاحتمالی در جو خانواده باعث کدورت و رنجش خاطر او نشود و از طرفدیگر او را تشویق کنید که موضوعات مدنظرش را با شما و خانواده درمیان بگذارد.
3 - عضو جدید را به گفتگو بکشانید
او را در گفتگوهای خانوادگی شرکت دهید. در عین حال بهطور خصوصی هم با او صحبت و گپ و گفتگو داشتهباشید.
4 - به چیزهایی که به آنها علاقمند است یا از آنها متنفر استتوجه کنید
گفتگو و گوش دادن به حرفها و احساسات یک نفر بهترینراه برای شناخت از اوست.
5 - در مورد فعالیتهایی که بتوانید با هم در آنها شرکت کنید برنامهریزی زمانی داشته باشید.
6 - صبور باشید
ایجاد یک فضای راحت و آرام با یک عضو جدید خانواده محتاجگذر زمان است پس زمان لازم برای تطبیق را به او بدهید.
7 - از او حمایت کنید
هر کس دیر یا زود عمل اشتباهی انجام می دهد و یا حرف اشتباهی می زند.برای اینگونه مواقع یک خاطره، یک لطیفه یا موضوع بامزه ای بهخاطر داشته باشید تا با گفتن آن ضمن کاهش تنش احتمالی و تغییرفضای جلسه یا جو خانوادگی از او حمایت کرده باشید.
8 - توانایی های او را شناسایی کنید و از او در آن زمینه ها برایخانواده یا فامیل کمک بگیرید
مثلا ممکن است او در طراحی، نقاشی، خدمات کامپیوتری،ارایشگری و .. توانایی خاصی داشته باشد
این توانایی ها را بشناسید و در مواقع لزوم از وی برای انجام اینکارها استفاده کنید حتی می توانید این توانایی ها را وسیله ای برایتعریف و تمجید از او در جمعهای خانوادگی و دوستانه استفادهنمایید.
کلمات کلیدی :